Autostoel 'groep 1 2 3' met isofix

Childhome
  • Autostoel 'groep 1 2 3' met isofix
219,00
Ledenprijs:  € 186,15 *

Productinformatie

Deze autostoel geschikt voor kinderen in de groepen 1, 2 en 3 - tussen 9 en 36 kg - ongeveer vanaf 12 maanden tot en met 12 jaar. De autostoel heeft een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembaar verkleinkussen. De hoofdsteun is verstelbaar in de hoogte, zodat het aangepast kan worden aan de van het kind.

De autostoel werd voorzien van ISOFIX. ISOFIX is een gestandaardiseerd veiligheidssysteem dat de autostoel vastmaakt aan de carrosserie van de wagen met verankeringspunten. Hierdoor is de autostoel vast te maken zonder autogordels, minimaliseert het een foutieve installatie en zorgt het voor meer stabiliteit van de autostoel in de wagen.

Dit autostoeltje kan gebruikt worden met het harnas voor kinderen van 9 tot 18 kg (ca. 9 maanden tot 4 jaar) mits het gebruik van ISOFIX + top tether. De autostoel kan gebruikt worden zonder harnas voor kinderen van 15 tot 36 kg (ca. 3 tot 12 jaar) mits het
gebruik van de autogordel. Verder mag deze autostoel alleen voorwaarts - in de rijrichting - worden gemonteerd.

OPGELET: Controleer alvorens de installatie van de autostoel of uw wagen beschikt over ISOFIX verankeringspunten of niet.
Gebruik dit autostoeltje niet op de passagiersstoel vooraan in de auto met een actieve airbags.

Kenmerken

  • Afmetingen: 47 x 60 x 40 cm
  • EN-norm: EN ECE-R-44.04
  • Materiaal: Polyester
  • Onderhoud: Handwas met koud water

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2022 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving