Tijdens je vakantie wil je vooral genieten. En hoe kan dat beter dan met je favoriete seksspeeltje! Daarom geven we je graag enkele tips om je trouwe speelgoed veilig naar je vakantiebestemming te brengen zonder poespas.

1. Non-actief

Haal altijd de batterijen uit je speeltje. Heb je één die op netstroom / herlaadbare batterij werkt, vergrendel dan de aan/uitknop indien mogelijk. En steek je vibrerende vriend best niet los in je bagage, maar beschermd in een apart doosje.

2. Hou het klein

Kies niet voor je grootste exemplaar. Een mini-vibrator is ideaal voor op vakantie:

3. Inpakken

Berg je speeltjes beter op in je koffer die in het bagageruim meegaat in plaats van in je handbagage die meestal gecontroleerd wordt in het bijzijn van een rij medepassagiers.

4. Let op met vloeistoffen

Het meenemen van vloeistoffen (glijmiddel, toy cleaner) in je bagage is aan regels onderworpen. Zorg dat je aan de regels van jouw vluchtmaatschappij / luchthaven voldoet. Een aantal tips:

5. Verboden voorwerpen

Hou er rekening mee dat je vibrerende buddy in sommige landen illegaal zijn, zoals India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en zelfs sommige staten van Amerika. Als je zeker wil zijn, informeer je dus best even via Google. Let ook op met sommige BDSM-attributen zoals zwepen, knevels en zwarte maskers worden zeker niet gewaardeerd door douaniers.

Satisfaction du client Satisfaction du client
Paiement sécurisé Paiement sécurisé
Emballage expédition Emballage expédition
© 2024 ML MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving