Leveringsvoorwaarden

De leveringskosten en verzendingskosten worden vermeld tijdens de bestelling.

Er kan geleverd worden aan huis of afgehaald worden in de voorziene afhaalpunten. De klant maakt steeds bij de bestelling deze keuze. Deze leveringskeuze wordt in de bevestigingsmail vermeld.

Er wordt enkel geleverd in België. Vanaf een totaal te betalen bedrag van 75 euro worden producten die u aankoopt gratis aan huis geleverd. Voor bedragen kleiner dan 75 euro worden leveringskosten of verzendingskosten aangerekend ten bedrage van 15 euro. Artikelen die geleverd worden aan huis worden op het opgegeven adres tot aan de voordeur op het gelijkvloers afgeleverd. De klant staat zelf in voor elke verdere verplaatsing of plaatsing, het monteren en de aansluiting.

Hulpmiddelen die worden gehuurd worden aan huis geleverd en op het gelijkvloers geïnstalleerd. Hiervoor bedraagt de leverings- en plaatsingskost tevens €15. 

Afhaling in de voorziene afhaalpunten is gratis, zowel voor hulpmiddelen die gehuurd worden als producten die worden aangekocht. De klant staat dan zelf in voor elke verdere verplaatsing of plaatsing, het monteren en de aansluiting. De bestelde artikelen worden in de afhaalpunten maximaal 21 dagen beschikbaar gehouden te rekenen vanaf de datum van de bevestigingsmail.

Bij levering of afhaling kan gevraagd worden een identiteitsbewijs voor te leggen alsook de bevestigingsmail. De klant tekent steeds voor ontvangst van de levering. Het risico van verlies of beschadiging gaat over op het moment van afgifte van de goederen aan de klant. Indien de artikelen een tweede maal dienen aangeboden te worden aan de klant zal een extra transportkost ten bedrage van 15 euro aangerekend worden.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving