Tunturi Exercise Wheel Deluxe

Tunturi
  • Tunturi Exercise Wheel Deluxe
20,00
Ledenprijs:  € 17,00 *

Productinformatie

Spierkracht opbouwen in combinatie met balans verbeteren? Het kan: met dit dubbele trainingswiel van Tunturi train je je bovenlichaamspieren.

Bewaar uw evenwicht door tijdens de training de rollende beweging correct uit te voeren.

Goede hechting

Dit trainingswiel traint de buik-, rug- en bovenspieren zonder grip te verliezen. Dankzij het dubbele wiel en de antislip handgrepen van foam heb je de techniek in een mum van tijd onder de knie. De kniebrace zorgt ervoor dat je tijdens het sporten geen blessures aan je knieën oploopt.

De voordelen van het Tunturi dubbele trainingswiel ✓ Stabiel dubbel aandrijfwiel ✓ Dubbel aandrijfwiel ✓ Antislip handgrepen ✓ Inclusief kniebeschermers

Combineer krachttraining met balanstraining. Kies dan voor het dubbele Tunturi trainingswiel.

Inclusief gratis Tunturi Training-app.

Ben je op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en trainingsvideo's. Zij helpen je optimaal te presteren en het meeste uit je Tunturi producten te halen. Je kunt solo trainen en je eigen trainingsprogramma's samenstellen, maar ook groepslessen volgen en deel uitmaken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie vindt in de applicatie.

Kers op de taart: Tunturi Training is 100% gratis en te downloaden in de App Store en Play Store.

Overzicht van kenmerken:

• Afmetingen: L: 26 cm B: 18,5 cm H: 18,5 cm

• Gewicht: 500 g

• Plastic materiaal

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving