Microgolfsterilisator Avent

Avent
  • Microgolfsterilisator
37,99
Ledenprijs:  € 32,29 *

Productinformatie

Het lichte en compacte ontwerp van de Philips/Avent microgolfsterilisator maakt dit apparaat ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. Zolang het deksel niet verwijderd wordt, blijft de inhoud tot 24 uur steriel.

Sterilisatie is bedoeld om je kindje te beschermen tegen schadelijke bacteriën in de melk totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips/Avent magnetronsterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom zoals die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dat gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. Klaar in slechts 2 minuten.

Je hoeft de sterilisator alleen maar met water te vullen, de flessen erin te plaatsen en het geheel 2 minuten in de magnetron te zetten. De exacte duur van de cyclus is afhankelijk van het vermogen van je magnetron.
- 2 minuten op 1100-1850 watt
- 4 minuten op 850-1000 watt
- 6 minuten op 500-850 watt

De Philips/Avent magnetronsterilisator is geschikt voor de meeste magentrons die momenteel verkrijgbaar zijn. Dankzij de geringe afmetingen is de sterilisator ideaal voor op reis, zodat je altijd een steriele fles bij je hebt tijdens een korte overnachting of op vakantie in het buitenland.

Let op! De microgolfsterilisator wordt geleverd zonder flessen.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving