MEDELA FREESTYLE HANDSFREE DUBBELE ELECTRISCHE BORSTKOLF

Medela
  • Freestyle Hands-free dubbele
349,00
Ledenprijs:  € 296,65 *

Productinformatie

Geniet van flexibel en comfortabel kolven en houd tegelijkertijd je handen vrij om te om ook andere dingen te doen. De awardwinning handsfree dubbele elektrische borstkolf van Medela zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt kolven.
Dankzij het discrete ontwerp en het lichte gewicht van de opvangcups ga je comfortabel verder met je dag, terwijl de anatomisch vorm perfect aansluit op je borst en daardoor samendrukken van de melkkanalen voorkomt. Naast het draagcomfort biedt de Freestyle Hands-free borstkolf ook maximaal gebruiksgemak met slechts 3 onderdelen die je eenvoudig in- of uit elkaar haalt en reinigt.
Bovendien zorgt de transparante kleur ervoor dat je je tepel gemakkelijk kunt plaatsen en je melk kunt zien stromen. Gebruik in combinatie met de Medela Family-app om je kolfsessie automatisch te registreren.

- Alle voordelen van de Freestyle Hands-free borstkolf op een rij:
- Handsfree: de Medela Freestyle Hands-free biedt de flexibiliteit om altijd en overal te kolven. Dankzij de compacte kolf met oplaadbare accu en draagbare opvangcups heb je je handen vrij om te multitasken.

- Anatomisch ontwerp: de handsfree opvangcups zijn speciaal ontworpen om de melkstroom te maximaliseren. De bredere onderste helft ondersteunt de onderkant van de borst, terwijl het gladde oppervlak en de rand die wijd uitloopt van de borst druk op de melkkanalen helpt voorkomen.

- Comfortabel en licht van gewicht: de ultralichte, draagbare opvangcups wegen elk slechts 76 gram en sluiten perfect aan op de vorm van de borst. Op die manier zijn de cups discreet en comfortabel in je beha te dragen.

- Slechts 3 onderdelen: dankzij het minimalistische ontwerp met slechts 3 onderdelen zijn de opvangcups eenvoudig uit elkaar te halen en vervolgens gemakkelijk af te wassen of in de vaatwasser schoon te maken.

- Medela Family-app: de Medela Family-app is jouw persoonlijke assistent. Koppel de kolf aan de app, hou via de app gemakkelijk belangrijke statistieken bij en ontvang tips of ondersteuning voor je zwangerschap, baby en borstvoeding.

- 2 Phase Expression-technologie: de Freestyle Hands-free borstkolf imiteert het natuurlijke zuigritme van de baby – eerst wordt de melkstroom gestimuleerd, waarna de melk rustig wordt afgekolfd

- En de winnaar is: Medela Freestyle Hands-free!
Medela Freestyle Hands-Free is winnaar van de Baby Innovation Award 2023 categorie Feeding en de Baby Innovation Consumer Award, toegekend door vakjury en consumentenpanel.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving