Wasbaar inlegkruisje - zwart

SelenaCare
  • Wasbaar inlegkruisje
5,50
Ledenprijs:  € 4,68 *

Productinformatie

Een veilig gevoel - elke dag

Herbruikbaar inlegkruisje voor dagdagelijks gebruik. Wordt op zijn plaats gehouden door klittenband ipv een kleefstrook.

Absorbeert zeer goed en zorgt voor een aangenaam gevoel.

Spoelen, wassen en herbruiken
  • Spoel na gebruik met koud water
  • Wassen op 30°
  • Luchtdrogen
Wat zit er achter de technologie SELANAtec?

De eerste laag die tegen de huid aanligt, neemt vloeistoffen snel op en geeft deze door aan de onderliggende lagen zodat er geen gevoel van nattigheid is. Deze laag is tevens voorzien van een antibacteriële bescherming.

De volgende lagen zijn ook zeer absorberend en voorkomen onaangename geurtjes. Bij sommige modellen vormt een sterk absorberende polyesterkern een extra laag.

De onderliggende laag bestaat uit een ademend beschermend membraan van polyurethaan. Het zorgt ervoor dat het ondergoed lekvrij is.

De buitenste laag is gemaakt van een huidvriendelijke stof die prettig draagt. Welke stof wordt gebruikt, is afhankelijk van het product. Afhankelijk van het model is het katoen of een combinatie van nylon en elastaan.

Ondanks de vele lagen is de stoftechnologie erg dun: minder dan vier millimeter. SELENAtec staat daarmee voor een aangenaam draagcomfort en lekvrije bescherming.

Afmeting

Lengte: 16 cm

Materiaal

Polyester, Katoen en Elastan

Wassen

Na het dragen wordt het inlegkruisje of maandverband koud uitgespoeld, in de machine gewassen op 30°C en aan de lucht gedroogd. 

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving