Eltra Deurhek Pressure - 75-81 Cm - metaal

Childhome
  • Eltra Deurhek Pressure - 75-81 Cm - metaal - wit
  • Eltra Deurhek Pressure - 75-81 Cm - metaal - zwart
79,95
Ledenprijs:  € 67,96 *

Productinformatie

Maak je huis veilig voor nieuwsgierige kinderen. Plaats het Eltra deurhekje in een deuropening om te voorkomen dat jouw kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Je kan het hekje ook onderaan de trap plaatsen zodat je kind de trap niet kan opklimmen. Als volwassene kan je het hekje makkelijk aan beide kanten openen met één hand. Ten slotte verhinderen de speciale scharnieren dat de vingertjes van jouw kind gekneld kunnen raken.

Installeer het hekje in elke deuropening en zonder schroeven. Met behulp van de verlengstukken kan de breedte gemakkelijk worden aangepast. Het hekje wordt geïnstalleerd door het frame onder spanning te plaatsen. Zo wordt het kader van de deur of de muur niet beschadigd. Met de druk-indicator ben je altijd zeker van de juiste hoeveelheid spanning. Wanneer deze rood is, is het hekje geopend of is er te veel of te weinig spanning op het hekje. Staat de indicator op groen, dan is het hekje gesloten en de druk in orde.

Het U-profiel zorgt voor extra steun en veiligheid. Omwille van dit profiel, wordt het afgeraden om het hekje bovenaan de trap te plaatsen. De kans bestaat immers dat je struikelt over het metalen frame.

WAARSCHUWING! Laat jouw kind nooit zonder toezicht achter. Lees de instructies, een onjuiste montage kan gevaarlijk zijn. Het veiligheidshekje mag niet in raamkozijnen worden gebruikt. Nooit gebruiken zonder muurdoppen. Gebruik dit klemhekje niet aan de bovenkant van de trap vanwege struikelgevaar. Het veiligheidshekje is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het veiligheidshekje is uitsluitend geschikt voor kinderen met een leeftijd van maximaal 24 maanden. Het veiligheidshekje kan met het bijgeleverd montagemateriaal aan vaste, vormstabiele ondergronden worden bevestigd. Het veiligheidshekje dient handmatig geopend en gesloten te worden.

Belangrijke troeven op een rijtje:

  • Veiligheidshekje voor deuropeningen of onderaan de trap
  • Door een volwassene aan beide kanten te openen met 1 hand
  • Geen geknelde vingertjes door speciale scharnieren
  • Installatie zonder schroeven
  • Druk-indicator die de juiste hoeveelheid spanning weergeeft
  • U-profiel voor extra steun en veiligheid

Belangrijke specificaties:
Afmetingen: 75 x 4 x 77 cm
Materiaal: Metaal
EN-Norm: EN 1930:2011
Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2023 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving