Reinigend Water

Mustela
  • Reinigend water 500 ml
  • Reinigend water 750 ml
13,20
Ledenprijs:  € 11,22 *

Productinformatie

Specifiek geformuleerd voor een gebruik vanaf de geboorte, is het reinigende water PhysiObébé Mustela Bébé ideaal voor de toiletverzorging zonder spoelen van uw baby:
Alle onzuiverheden van het gezicht en het zitvlak van uw baby zijn perfect gereinigd, dankzij de zachte tensiden en het extract van zeepkruid.
De huid wordt verzacht dankzij het aloë vera extract en de allantoïne.
Dankzij de hoge huid- en oogtolerantie, respecteert de PhysiObébé de meest tere huid en prikt het niet in de ogen.
 
Dankzij zijn nieuwe formule verrijkt met Avocado perseose®, gepatenteerde natuurlijke stof, draagt de PhysiObébé ertoe bij om de huidbarrière van uw baby te versterken en om de natuurlijke cellulaire rijkdom van zijn huid te behouden.

 

Indicatie

  • Verfrist en verzacht vanaf de geboorte.
  • Beschermt het levenskapitaal van de huid van uw baby vanaf vandaag en voor morgen.

 

Gebruik van Mustela Baby Reinigend Water Zonder Spoelen Normale Huid

  • Druk één of twee keer op de fles met pomp om de nodige hoeveelheid op een stukje katoen uit te gieten. Breng aan op de huid van het gezicht of het zitvlak en reinig voorzichtig. Herhaal de handeling totdat het stukje katoen perfect proper is. Spoelen is niet nodig.

 
Gebruiksplezier
De frisse en reinigende water PhysiObébé maakt de huid van het gezicht en het zitvlak van uw baby schoon, zacht en lichtjes geparfurmeerd, zorgt het voor een ogenblikkelijk gevoel van welbehagen. Zijn praktische fles met pomp geeft bij elk gebruik de juiste dosis af.

Ingrediënten
Aqua (Water), Glycerin, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Tartaric Acid, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Propylene Glycol, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving