Zwemvest

Filibabba
  • Cool summer 1-2 jaar
  • First Swim 1-2 jaar
  • Cool summer 3-4 jaar
  • First Swim 3-4 jaar
51,00
Ledenprijs:  € 43,35 *

Productinformatie

Leren zwemmen is voor uw kind even spannend als uitdagend, vooral als uw kleintje een beetje bang is voor het water.

Ons drijf- en zwemvest met bubbelschildpadden biedt UV 50+ bescherming, een dikke knuffel en extra vertrouwen in het zwembad en helpt je kind in een natuurlijke zwempositie te houden bij het oefenen van de allereerste zwemslagen. Bereid je voor om na de zwemtraining een handdoek om een ​​heel trots kind te wikkelen!

Ons zwemvest past zich gemakkelijk aan de zwemvaardigheid van uw kind aan - dankzij de verwijderbare schuimelementen kunt u bepalen hoeveel het vest uw kleintje in het water ondersteunt. Zodra uw kind zelfstandig zwemt, kan het vest nog steeds gebruikt worden voor verhoogde UV-bescherming.

Onze  zwemvesten zijn verkrijgbaar in :

1-2 jaar: Aanbevolen gewicht 11-15 kg, borstomvang 51 cm.

3-4 jaar: Aanbevolen gewicht 15-19 kg, borstomvang 56 cm.

Dit drijfvest is geen levensreddend apparaat en beschermt niet tegen verdrinking. Daarom mag het drijfvest alleen worden gebruikt onder constant en competent toezicht van volwassenen. Het drijfvest is niet geschikt om mee te zeilen.

Onze drijfvesten zijn zorgvuldig getest, goedgekeurd volgens de Europese norm EN-13138-1 en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving