Rollator Let's Move

Mobio
  • Rollator Let's Move zwart
  • Rollator Let's Move gris
339,00
Ledenprijs:  € 288,15 *

Productinformatie

Let’s Move
Lichte en elegante rollator

Let’s Move: de ideale allround rollator
De Let’s Move is een rollator van het Zweedse merk Trustcare. De Let’s move is een rollator is voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar naast de handige functionaliteiten is de Let’s move ook erg elegant en strak afgewerkt. De Let’s Move is dus een echte allround rollator!

Sterke en lichtgewicht rollator
Op vlak van specificaties scoort de Let’s Move ruim boven gemiddeld. De rollator is gemaakt van zeer licht aluminium. Hierdoor weegt de rollator slechts 5,4 kilogram en spreken we van een lichtgewicht rollator. Daarnaast is de Let’s move zeer wendbaar dankzij de kogellagers in de voorvorken. Tot slot is de allround rollator zeer makkelijk plooibaar met slechts één handbeweging. Met de Let’s Move van Trustcare heb je dus een goede en handige rollator in handen.

Elegante rollator voor binnen en buiten
De Let’s move wordt standaard geleverd met een elegante tas voor op de rollator. Naast de elegante tas is de Let’s Move zelf ook een echte eyecatcher. Dankzij het strakke design dat verkrijgbaar is in twee kleuren, is de Let’s Move een graag geziene en populaire rollator.

Rollator van Trustcare
De Let’s Move is een rollator van het gekende merk Trustcare. Deze Zweedse rollatorfabrikant legt veel nadruk op de afwerking en heeft oog voor details. Van de Let’s Shop tot de Let’s Fly rollator zijn deze kenmerken goed terug te vinden. Met een Rollator van Trustcare ben je dus verzekerd van een kwalitatief goede rollator met een modern design.

Trustcare Let’s Move Rollator kopen
Ben je geïnteresseerd in de Let’s Move van Trustcare? Wij nodigen jou van harte uit om de Let’s move te gaan bezichtigen in één van de vele zorgwinkels die met ons samenwerken. Neem contact met ons op om voor een verdeler in jouw buurt. Liever direct meer informatie? Download hier de technishe fiche van de Let’s Move.Product fiche

Zeer licht - 5,4kg
Elegant design
Geleverd met tasje

Gewicht: 5,4 kg
Lengte: 65 cm
Breedte: 58 cm
Hoogte handgrepen: 78 - 93 cm
Zitbreedte: 38 cm
Zithoogte: 60 cm
Wieldiameter: 20 cm
Max. gebruikersgewicht: 130 kg

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving