Lovenest+

Babymoov
  • Lovenest+
30,90
Ledenprijs:  € 26,27 *

Productinformatie

De plagiocefalie

Zoals wordt aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de rugligging de beste slaaphouding voor baby’s van 0 t/m 12 maanden.

Totdat een baby een jaar oud is, is de schedel zeer vervormbaar. Met de uren die worden doorgebracht met het slapen op de rug, zoals aanbevolen, rust het hoofdje van een baby vrijwel altijd op dezelfde ‘zone’. Dit kan wat tegenwoordig de benaming syndroom van het platte hoofdje genoemd wordt, of te wel positionele plagiocefalie, met zich meebrengen.

Ontwikkeld en gebrevetteerd door Doctor Manuel Maidenberg, kinderarts, is het Lovenest de originele, ergonomische hoofdsteun. De speciale, schuine vormgeving garandeert een homogene verspreiding van de druk op de hele schedel van de baby, om zodoende een plat hoofdje te voorkomen.

Niet al het gewicht rust op het achterhoofd: uw baby behoudt een mooi rond hoofdje, zonder daarbij in zijn bewegingen of in het slaapcomfort gehinderd te worden.

Het Lovenest is comfortabel dankzij de speciale vormgeving en kan in combinatie met alle bedjes, wipstoeltjes, kinderzitjes en kinderwagens gebruikt worden.

Het kan vanaf de geboorte gebruikt worden. Het babyhoofdje wordt op een egale wijze ondersteund, en de druk wordt verspreid om een plat hoofd te voorkomen.

Kenmerken

  • Ergonomisch en comfortabel
  • Ontworpen en gepatenteerd door een kinderspecialist
  • Aanpasbaar aan alle bedjes, ligstoeltjes en buggy's
  • Kan vanaf de geboorte worden gebruikt

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving