Baby Care pack

Naïf
  • Baby care pack
54,99
Ledenprijs:  € 46,74 *

Productinformatie

Een pakket waar je als nieuwe ouder de eerste periode goed mee vooruit kunt. Dat is de Baby Care Pack. Hij bevat een complete verzorgingsroutines voor alle momenten met kleine. Van het verschonen van de luier met plasticvrije billendoekjes en billencrème tot een zachte reiniging met wascreme. Na een warm bad of douche (of gewoon gedurende de dag) voed je de huid met een baby crème. Droge plekken of eczeem? De Baby Balm is de alleskunner en verzorgt het allemaal. Van pasgeboren baby tot het eerste levensjaar - met de Baby Care pack geef je die kleine een goede start mee. 

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke en verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, katoenzaad en macadamia extract. De producten bevatten geen microplastics, minerale olie of andere stoffen die we ook niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Zo zorgen we voor je baby, maar ook je baby's baby.

Inhoud:

Plasticvrije Billendoekjes 56 stuks 

Baby Crème 75ml 

Wascrème 200ml 

Billencrème 0% parfum 75ml 

Baby Balm 0% parfum 75 ml

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving