Naïf mom - voedende zwangerschapsbalm

Naïf
  • Voedende zwangerschapsbalm 100 ml
17,95
Ledenprijs:  € 15,26 *

Productinformatie

Een voedende buikbalsem op basis van shea butter om de huid van de groeiende buik en borsten te verzachten. De balm is rijk aan ingrediënten zoals arganolie en jojoba die helpen je huid en buik te hydrateren en de zichtbaarheid van striae te verminderen.

Tijdens een zwangerschap gieren de hormonen door je lijf en verandert er van alles aan je lichaam en je huid. Mooie veranderingen zoals ‘the pregnancy glow’, maar ook wat minder prettige veranderingen zoals een jeukende huid of striae. Speciaal voor alle mama’s lanceert Naïf een natuurlijke zwangerschapslijn met ingrediënten die je hormonale systeem ondersteunen, in plaats van verstoren. Kun jij je helemaal op je zwangerschap richten.

Het checken welke ingrediënten je wel of niet mag gebruiken tijdens je zwangerschap, kan een heel karwei zijn. Terwijl je je hier juist zo min mogelijk zorgen over wilt maken en gewoon wilt genieten van je zwangerschap. Naïf helpt je graag een eindje op weg met de introductie van een natuurlijke zwangerschapslijn vol ingrediënten zoals shea butter, arganolie en jojoba, die het natuurlijke groeiproces van de huid ondersteunen. De producten hebben een zachte en subtiele bloemige geur (allergeenvrij). Uitermate geschikt voor de zwangere neus dus.

* Leden van de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.

Klantentevredenheid Klantentevredenheid
Veilig betalen Veilig betalen
Verpakking verzending Verpakking verzending
© 2024 LM MATPLUS
  • Bancontact
  • Overschrijving